Ajándék Ötlet

Ajándék terhesség alatt és szülés után

„Ajándék lónak ne nézd a fogát!” – tartja a régi közmondás,és ez rendben is van, hiszen egy ajándékot célszerű elsősorban nem az értéke alapján megítélni.  Sokkal inkább fontos, hogy az ajándék ötletes, praktikus, vagy személyre szabott legyen. A haszontalan ajándéknál feleslegesebb és ünneprontóbb dolgot nehéz elképzelni. Különösen, ha kismamáról van szó.

Egy terhes kismama sokféle életérzésen megy keresztül, amikor a hormonok furcsa játékot űznek vele, vagy amikor a pocakjának mérete kezd kétségbeejtő méreteket ölteni. Ilyenkor aranyat ér minden olyan eszköz, amivel szebbnek, kipihentebbnek, vonzóbbnak érzi magát. Így van ez a szülés utáni időszakban is, hiszen a hormonok, a megváltozott életforma vagy a baba körüli teendők sokasága, elkeserítő életérzéseket produkálhatnak. Ezért van még nagyobb jelentősége egy kismama életében az ajándékozásnak és az örömszerzésnek.

A Pocifix kismama és baba párna tökéletes ajándék a terhesség alatt, és a szülés után is.

Ajándék a kismamának

A legtöbb kismamának nyugodt alvásra, és sok-sok pihenésre van szüksége. Ha egy olyan ajándékot választasz, ami ebben segít, akkor nyert ügyed van, mert a Te ajándékod lesz a legsikeresebb.

A Pocifix nem csak kényelmes alvást és nyugodt pihenést garantál, hanem még a derék- és hátfájás enyhítésében is fontos szerepet játszik. Így a nehéz alvás, vagy a sok ülés sem fogja beárnyékolni ezt a felejthetetlen időszakot!

„Kedves Erika! Párom kérésére küldöm ezt a levelet, ugyanis volt olyan kedves és rendelt nekem Önöktől egy Pocifix párnát,amivel nagyon megkönnyítette a napjaimat, éjszakáimat! Még egy – két hét és megszületik Babánk és legnagyobb értéke a párnának ezekben a napokban van! Jelentős méreteket öltött a pocim, és nagyon jó, hogy van, ami tartsa és nem lóg a nagyvilágba. Már amikor megkaptam akkor is jó szolgálatot tett, rengeteget használtam egyéb tevékenységekhez is, nemcsak alváshoz! Elég sokat utazunk, megjárta már Horvátországot és  Balatont is. Utazáskor ott van a derekam mögött az autóban, a kanapén televízió nézés közben, még a kórházba is vittem magammal. Az anyaga nagyon kellemes tapintású, könnyen mosható. Remélem, hogy Babánk is ugyanígy ki fogja élvezni/használni a párnát, mint én, sőt a 2. babánál is biztos hasznát fogjuk venni. Üdvözlettel: Török Krisztina”

Ajándék az anyukának

A gyermekágyas időszak nagy kihívást jelenthet, még akkor is, ha nem az első gyerekről van szó. Mivel nincs két egyforma baba, így az újszülöttek különböző ellátást is igényelnek. Ha megkérdez az ember egy kismamát közvetlenül a szülés utáni napokban, akkor nagy valószínűséggel két nehézséget fog említeni: az egyik probléma a megmaradt has mérete, a másik a szoptatás.

A Pocifix mindkét probléma megoldásában segít: mindamellett, hogy az anyukának kényeztetve könnyíti meg a has visszahúzódását, praktikus és kényelmes szoptatópárnaként használható. Így a mindennapos sikerélmények örömtelibb babázást tudnak eredményezni.

„Kedves Erika! … a párnát az éjszakai szoptatáskor használom. Amikor a nagyobbik fiam is átjön hozzánk, a kicsi így nem esik le az ágyról és nem kell egyik kezemmel tartogatni. Attól sem kell félni, hogy a nagy esetleg ráfekszik amikor a picike középen van. Olvasáskor szoktuk még használni, ilyenkor a kicsi a párnán fekszik hason. Most a nátha idején is nagyon jól jött, amikor a kicsi nem kapott levegőt. A párnára fektettem hanyatt, így könnyebb volt az éjszakánk is. Nekünk bevált, biztosan nagy pocakkal is sokat használtam volna! Szeretjük nagyon! Üdv: Tóth Mónika”

Ajándék a babának – mamának

Ahhoz, hogy egy anyuka boldog legyen, arra van szüksége, hogy a babáját boldognak, és kiegyensúlyozottnak lássa. Ez akkor tud könnyen megvalósulni, ha a baba táplálása és a fejlődése probléma mentesen zajlik. Ha gondok merülnek fel, akkor jól jön minden olyan támogató eszköz, ami visszahozza a harmóniát a baba-mama kapcsolatába.

A Pocifix párna megkönnyíti a megfelelő táplálást, hiszen hatékony megoldás reflux ellen és remek segédeszköz, a baba fejének megtámasztására. Mindemellett hasalós játékpárnaként használva hozzájárul a baba mozgásfejlődéséhez is, ugyanis a hasalás megszerettetésével a kúszás-mászás elősegítése is könnyebben megy.
 

„Kedves Erika, nagyon szeretjük a párnát, főleg amiatt rendeltem, mert a kislányunk sokat bukik. A párna segítségével biztonságosabbnak érzem a helyzeteket, és hamarabb le merem őt tenni, hiszen kiválóan megemelni a gyerek felső testét. Ezenkívül a mozgás fejlődését is segíti, hiszen hanyatt fektetem a párnára, és könnyebben forgolódik jobbra-balra. Nagyon szépen köszönjük még egyszer. Üdvözlettel: Takács Tímea”

A Pocifix kismama- baba párna tökéletes ajándék a terhesség alatt és a szülés után is, hiszen 1 párna 6 létfontosságú funkciót lát el. Válaszd Te is ezt a kismama ajándékot, garantált sikered lesz vele!


 

Rendeld meg még ma, és szerezz vele örömteli pillanatokat!

Tovább a Megrendelés oldalra! >>>